Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ12.05.2018 | 1:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άναυδοι έμειναν οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμπάκας όταν χθες το πρωί πήγαν στο Πολιτιστικό Κέντρο για να κάνουν τις ανάλογες προετοιμασίες για την αποψινή εκδήλωση του κου Ιωάννη Αλμπάνη.

Φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων στην Καλαμπάκα δεν συμφωνούν με τα γραφόμενα των βιβλίων του κου Αλμπάνη που θα παρουσίαζε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το να μην συμφωνείς όμως με κάποιον είναι άλλο και άλλο να προβαίνεις σε ακραίους βανδαλισμούς καταστρέφοντας δημοτικά κτήρια.

Έριξαν λοιπόν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του κτηρίου , δίπλα από την κεντρική είσοδο. Του περιστατικού ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης όπου ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο ίδιος ο Διοικητής με Αστυνομικούς του τμήματος πήγε στο Πολιτιστικό και διέταξε έρευνα για την εύρεση των δραστών της πράξης αυτής.

Εργαζόμενοι του Δήμου ξεκίνησαν αμέσως τις εργασίες καθαρισμού του χώρου αλλά και βάφοντας  τους τοίχους που υπήρχαν τα συνθήματα.

Το πρόβλημα όμως είναι μεγάλο και υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί βάψιμο όλη η πρόσοψη του Πολιτιστικού Κέντρου, οικονομική επιβάρυνση που πλήττει όλους τους Καλαμπακιώτες ακόμη και αυτούς που βανδάλησαν κατά του κτηρίου.

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης