Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Έργα αποκατάστασης υποδομών στο Δήμο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2018 | 1:03 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με ένα έργο συνολικής δαπάνης ύψους 250.000 ευρώ ξεκινά η διαδικασία αποκατάστασης υποδομών στο δήμο Πύλης σε ορεινούς οικισμούς του δήμου Πύλης. Ο διαγωνισμός του έργου, έχει προκηρυχθεί και περιλαμβάνει εργασίες στις περιοχές που επλήγησαν από τις καιρικές συνθήκες κατά το περασμένο διάστημα.

Τα περισσότερα χρήματα θα διατεθούν στις περιοχές Αιθήκων, Πινδέων, Μυροφύλλου και Νεράιδας ειδικά σε οδικά έργα.

Σύμφωνα με την περιληπτική διακήρυξη του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ», οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 25 – 5 – 2018 και ώρα 10:00, σε ηλεκτρονικό φάκελο του
υποσυστήματος. Για τη συμμετοχή στην παρούσα διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ-Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).

Η χρηματοδότηση προβλέπεται μέσω ΣΑΤΑ του Δήμου και προβλέπεται η ολοκλήρωσή του μέσα σε 10 μήνες. Μπορεί από τη μία να προβλέπονται έργα υποδομών και αρκετά κονδύλια για το σκοπό της αποκατάστασης ζημιών, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι η Πύλη είναι από τις περιοχές που επλήγησαν δραματικά τον περασμένο χειμώνα με το κόστος συνολικά της πλήρης αποκατάστασης των καταστροφών να είναι ανυπολόγιστο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης