Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Έρχονται «μάχες» στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ08.05.2018 | 5:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ευκαιρία να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στη Βουλή τόσο για την υπόθεση Novartis όσο και για την μεταμνημονιακή εποχή στην Ελλάδα καθώς και για το θέμα των πρόωρων εκλογών που ζητά επιτακτικά η Αντιπολίτευση θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σε μία περίοδο όπου κυριαρχεί στο προσκήνιο το θέμα των πρόωρων εκλογών, το «πολιτικό φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ προς το Κίνημα Αλλαγής με «δόλωμα» την κατάτμηση μεγάλων εκλογικών περιφερειών και απώτερο στόχο της κυβέρνησης την άμεση εφαρμογή της απλής αναλογικής, οι πολιτικοί αρχηγοί θα τοποθετηθούν για όλες τις εξελίξεις.

Άλλωστε, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που ζήτησε τη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών έχει προτείνει «εκλογές εδώ και τώρα» υποστηρίζοντας ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει νέες αποφάσεις και να δεσμεύσει τη χώρα για την εποχή μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Μέσα από τη συζήτηση που θα διεξαχθεί, αναμένεται μάλιστα να βάλει τέλος στα όποια σενάρια έρχονται στο προσκήνιο για δυνατότητα προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συζήτηση για τα θέματα οικονομίας θα διεξαχθεί στις 22 ή 23 Μαϊου ενώ θα προηγηθεί (στις 18 Μαϊου) η συζήτηση του πορίσματος της Προανακριτικής για την υπόθεση Novartis.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης