Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Έχουν να διαλέξουν μεταξύ έντιμης ήττας και πολιτικής συντριβής…

ΑΠΟΨΕΙΣ08.05.2018 | 5:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Όσο πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο, όσο θα πληθαίνουν τα εκλογικά σενάρια, τόσο θα γινόμαστε μάρτυρες της μάχης μέχρις εσχάτων, των «Δυνάμεων του ΚΑΛΟΥ» (Κυβερνώντες), εναντίον του «ΚΑΚΟΥ» (Αντιπολίτευση)…, με στόχευση την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την επόμενη μέρα. Η κυβέρνηση αυτοεγκλωβίζεται σε σενάρια, υποθέσεις και… συνωμοσιολογίες.

Ανακαλύπτει το…. «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ» σκάνδαλο της «μεταπολίτευσης» (Νοvartis), που αποδεικνύεται μια φωτοβολίδα που στοχεύει στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ και ΟΜΗΡΙΑ των πολιτικών της αντιπάλων, παρά στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ των ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ και ΕΝΟΧΩΝ…

Ανακαλύπτει «ΜΑΥΡΟ μέτωπο» εναντίον της, στο οποίο συνυπάρχουν όλοι οι πολιτικοί της αντίπαλοι, το κομμάτι των Μ.Μ.Ε που ΔΕΝ «ΑΛΩΘΗΚΕ» και ΔΕΝ «ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ» μαζί της.

ΚΑΙ φυσικά πίσω απ όλα αυτά, ΠΡΕΠΕΙ να είναι… -ΠΑΝΤΑ-… ο…. Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η… ΜΑΡΕΒΑ, κάποιες Offshore, λίγο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κλπ . Με «ενορχηστρωτή» φυσικά, τον κατ εξοχή «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ» της… «διαπλοκής» Ευάγγελο Μαρινάκη… Χωρίς «διαπλοκή», ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ το… γλυκό….. Αυτός που μέχρι πρότινος, υπήρξε «ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ -και όχι μόνο- συνομιλητής» του Μεγάρου Μαξίμου, τώρα είναι ο φανατικότερος αντίπαλος της συγκυβέρνησης.

Το ΦΩΣ και το ΣΚΟΤΑΔΙ… Το ΧΘΕΣ και το ΑΥΡΙΟ…

Απέναντι σ’ όλες αυτές τις δυνάμεις του «ΚΑΚΟΥ», ΠΑΛΕΥΕΙ το «ΠΑΙΔΙ του λαού», σαν άλλος…. Νίκος Ξανθόπουλος…. Ο οποίος πονάει πραγματικά το λαό, ΔΕΝ του είπε ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, απλά είχε μερικές…. «ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ….».

Πότε κάνει επίθεση γοητείας στο Κίνημα Αλλαγής και στην Πρόεδρο του Φώφη ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και πότε κάνει σκληρή επίθεση εναντίον της, όταν πάει κόντρα στις ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ του και στα ΣΧΕΔΙΑ του.

Μοναδικός σκοπός τους, η πάση θυσία ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.

Μέλημά τους, η ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ στην εξουσία. Όπλο τους ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ λόγος, η διαίρεση του λαού σε «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ και ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ», σε «ανθρώπους του ΛΑΟΥ» και σε «υπηρέτες του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ…»

Νομίζουν ότι επειδή με τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ψεύδη τους και το ΑΠΥΘΜΕΝΟ πολιτικό τους ΘΡΑΣΟΣ, ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ δυο φορές τους πολίτες, θα τους ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ και ΠΑΛΙ.

Είναι όμως βαθειά «ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ» Οι πολίτες ήδη, τους ΓΥΡΙΣΑΝ την πλάτη.

Είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει «ΙΔΙΟΙΣ όμμασι» ο Πρωθυπουργός, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Λέσβο. Στο νησί που του είχε δώσει μεγάλη πλειοψηφία, στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα, να κλαις….

Τα προϊόντα της «πλατείας ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ «, αυτοί που θα ΕΣΚΙΖΑΝ τα Μνημόνια, αυτοί που θα ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ μονομερώς το ΧΡΕΟΣ, είναι τώρα ΟΜΗΡΟΙ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν, όσα τεχνάσματα και να μετέλθουν, ξέρουν τι τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ στις εκλογές….

Το πολιτικό τους τέλος, ΕΡΧΕΤΑΙ…. Όπως κατά τρόπο ΘΟΡΥΒΩΔΗ ανέβηκαν στην εξουσία, έτσι θα είναι ΘΟΡΥΒΩΔΕΣ και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ τους ΤΕΛΟΣ.

Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν, τόσο ΚΑΛΥΤΕΡΑ γι’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Τόπο. Έστω και τώρα, ας φύγουν με κοινοβουλευτική και κοινωνική ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ. Ας μη συνεχίσουν να ΔΙΧΑΖΟΥΝ τον Ελληνικό λαό.

Έχουν να διαλέξουν μεταξύ ΕΝΤΙΜΗΣ ΗΤΤΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ.

Η επιλογή, δική τους…

 

Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης,

πρ Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης