Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αλλού βαρούν τα τύμπανα και αλλού χορεύει η νύφη…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ13.04.2018 | 9:39 πμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Κάτι έχουν πάθει στην τοπική Νέα Δημοκρατία! Διαφορετικά πως εξηγείται πως δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει ένα ζήτημα εσωκομματικής φαγωμάρας στα Τρίκαλα. Μέχρι χθες ξέραμε για το μέτωπο Μιχαλάκη – Παπαστεργίου για το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ.

Από χθες πήρε τη σκυτάλη ο πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης ο οποίος μέσω της «λέσχης 97,6» μας ενημέρωσε πως ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός δεν είναι και ο… μεγάλος πολιτικός του έρωτας!

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «είναι και θέμα χημείας για το ποιους συμπαθεί κάποιος και ποιους όχι. Στο τέλος θα κρίνουμε αν είναι πετυχημένο το έργο του σαν Περιφερειάρχης, γενικά για τη Θεσσαλία είναι, για τα Τρίκαλα όμως θα κρίνουμε το έργο στην ώρα του». Κάτι μας λέει πως χρειάζεται παπά για  ευχέλαιο η τοπική Νέα Δημοκρατία και όχι τον Άδων Γεωργιάδη που έρχεται σήμερα για να περιοδεύσει στα Τρίκαλα.

Και τρίτη υποψηφιότητα;

Για τη ΝΟΔΕ ο κ. Βλαχογιάννης δεν άνοιξε τα χαρτιά του αποκαλύπτοντας την προτίμησή του είτε στον ένα είτε στον άλλο υποψήφιο. Αντιθέτως, δήλωσε πως γι’ αυτόν καλό θα ήταν να υπάρχει και Τρίτη υποψηφιότητα ώστε να εκτονωθεί η ένταση που εκδηλώθηκε με αφορμή της υποψηφιότητες  Μπαγιώτη και Αναστασίου. Να δείτε που στο τέλος θα επιβεβαιωθεί το γνωστό «αλλού βαρούν τα τύμπανα και αλλού χορεύει η νύφη…».

Η απόφαση του Αναστασίου

Πάντως, ο Χρήστος Αναστασίου ξεκαθάρισε χθες στον «ζυγό» πως δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του για κανένα λόγο εκτός κι αν δεν τον θέλουν στα κεντρικά. Ήδη απ’ ότι μαθαίνουμε, υπάρχει επαφή με τα… κεντρικά οπότε κοντά – σιμά γα Γιάννενα…

Και νέα σύσκεψη για το πανεπιστήμιο

Και νέα σύσκεψη συγκαλεί για το πανεπιστήμιο ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος έχει συγκεκριμένη πρόταση για το πώς πρέπει να αναπτυχθεί αυτό. Το ζήτημα είναι αν σε αυτή τη σύσκεψη θα βγει μια ενιαία φωνή των Τρικάλων που ίσως ακουστεί μέχρι την Αθήνα ή θα επιβεβαιωθεί η… φαγωμάρα η οποία φαίνεται πως ήρθε για να μείνει (τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές) στα Τρίκαλα…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης