Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Αναβλήθηκε για την 1 Ιούνη η έκθεση έργων ζωγραφικής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ23.05.2018 | 3:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων εκτιμώντας τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Πέμπτη 24 Μάη αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης που επρόκειτο να παρουσιαστούν τα έργα ζωγραφικής των μαθητών για την Παρασκευή 1 Ιούνη 2018 και ώρα 7 μ,μ, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Φαφούλια και θα ακολουθήσει πρόγραμμα με την εμψυχώτρια κ. Βάγια Γουλοπούλου.

Η καλλιτεχνική πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά βασίζεται φέτος στην αφίσα που αποτυπώνει το θέμα: “Μια εικόνα, τρία ερωτήματα: Γιατί γίνονται οι πόλεμοι; Γιατί ξεριζώνονται εκατομμύρια άνθρωποι από τις εστίες τους; Γιατί να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαϊ;”

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται η συγκέντρωση των έργων ζωγραφικής και άλλων κατασκευών από τα σχολεία των Τρικάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με επισκέψεις στα σχολεία από μέλη της Επιτροπής Ειρήνης για την παραλαβή των έργων είτε και άμεση παράδοση από την πλευρά των σχολείων στα μέλη της Επιτροπής. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας καλούμε όλους στην εκδήλωση.

Από τη Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης