Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Ανοιχτά την Κυριακή τα μαγαζιά και με εκπτώσεις

ΤΟΠΙΚΑ05.05.2018 | 8:23 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Γενναίες είναι και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα Τρίκαλα με τα καταστήματα, ακόμη και στην αρχή της σεζόν, να προχωράνε σε μειώσεις τιμών, σε όλα τα προϊόντα τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κινητοποιήσουν το καταναλωτικό κοινό για αγορές.

Βέβαια, από την άλλη, η ανταπόκριση των καταναλωτών δεν είναι η αναμενόμενη, γεγονός που βέβαια δείχνει την οικονομική κατάσταση γενικότερα. Όπως αναφέρουν οι επαγγελματίες, ελάχιστη είναι η αύξηση της κίνησης με αφορμή τις εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6 Μαΐου τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν από τις 11 το πρωί ωστόσο άγνωστο είναι πόσοι έμποροι θα ακολουθήσουν την πρόταση αυτή. Όπως τονίζουν, η Κυριακή δεν είναι το πρόβλημα τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, αλλά η καταναλωτική αδυναμία, που αναγκάζουν τους Τρικαλινούς να στρέφονται αποκλειστικά και μόνο στις απαραίτητες αγορές.

Βέβαια, μια βόλτα και οι καταναλωτές θα την κάνουν εφόσον βοηθήσει και ο καιρός, αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα και όφελος για τα ανοιχτά καταστήματα. Εξάλλου, αυτό έχει αποδειχθεί τις περισσότερες «ανοιχτές» Κυριακές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης