Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Απορρίφθηκε προσφυγή για το «ΞΕΝΙΑ»

ΤΟΠΙΚΑ02.05.2018 | 4:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με απόφασή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας απέρριψε την προσφυγή του κ. Δημητρίου Παπαϊωάννου του Θεοφάνους, κατοίκου Αθηνών, κατά της αριθμ. 11/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, αναφορικά με υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης της πράξης «Δημιουργική Αξιοποίηση Ξενία Καλαμπάκας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Ο δικηγόρος του αρχιτέκτονα που αντιτίθεται στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής κος Δήμος Θανάσουλας μίλησε στην στήλη μας αναφέροντας ότι ο πελάτης του δεν έχει συμφέρον από την μη αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ ως Δημαρχείο, αλλά προέβη στην προσφυγή καθότι επιθυμεί να προστατευτεί το μνημείο και να μην αλλάξει η χρήση του.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

«Αποφασίζουμε  να απορρίψουμε ως απαραδέκτως ασκηθείσα την από 30-1-2018 προσφυγή του κ.Δημητρίου Παπαϊωάννου του Θεοφάνους, κατοίκου Αθηνών, κατά της αριθμ. 11/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, αναφορικά με υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης της πράξης «Δημιουργική Αξιοποίηση Ξενία Καλαμπάκας» στο πλαίσιο του Ε.Π. ¨Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία¨, για τους λόγους που προεκτέθησαν στο σκεπτικό της παρούσης.

Κατά της απόφασης μπορεί οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον να ασκήσει προσφυγή εντός προθεσμίας ενός (1) μηνός, από την έκδοση της απόφασης ή την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής, ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας (Σωκράτους 111-Λάρισα).»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης