Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αποστολή… εξετελέσθη!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.05.2018 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

Κώστας Τσέκλημας

Γράφει ο/η Κώστας Τσέκλημας

Όταν έπεσε η ιδέα για την διοργάνωση ενός φιλικού ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και μια ομάδα επίλεκτων φίλων του Σωτήρη Κυργιάκου για την ενίσχυση της 12χρονης συμπολίτισσάς μας Κωνσταντίνας που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου… κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλη ανταπόκριση.
Και όμως… οι τρικαλινοί φίλαθλοι φώναξαν «παρών» στο κάλεσμα και πάνω από 2000 φίλαθλοι ένωσαν το χειροκρότημά τους για χάρη της Κωνσταντίνας με φόντο τον αγωνιστικό χώρο όπου ο ΑΟ Τρίκαλα και μια ομάδα φίλων του Σωτήρη Κυργιάκου έπαιξαν ποδόσφαιρο.
Και τα αστέρια ήταν πολλά και με τρικαλινό χρώμα. Ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο Κώστας Φορτούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και οι δικοί μας Βαγγέλης Τσιούκας και Χρήστος Πράπας ήταν εκεί για να προσφέρουν στους φιλάθλους όμορφο θέαμα.
Φυσικά το σκορ σε τέτοια ματς περνά σε 2η μοίρα καθώς ο σκοπός ήταν ιερός.
ΑΟ Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Βέρτζος, Αλεξίου, Ν’Λουντούλου, Τουγλής, Μανώλης, Τσιάρας, Μάκος, Γιαννιτσάνης, Τόμιτς, Σιαλμάς.
Επίλεκτοι: Ναικοπολίδης, Κυργιάκος, Βόκολος, Μπενετάτος, Πούλιος, Μπασινάς, Καφές, Γιαννακόπουλος, Φορτούνης, Βιερίνια, Λυμπερόπουλος ενώ έπαιξαν και οι Κατεργιανάκης, Βάλλας, Αποστολάκης, Αμανατίδης, Πράπας, Μπαλντούνας, Τσιούκας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης