Τετάρτη 20.10.2021 | Εορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτέμη, Αρτέμιδα, Αρτεμία, Αρτεμισία, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διάνα, Ντιάνα, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Κερασιά, Κερασία

Εθιμοτυπική συνάντηση δυο δημάρχων

ΤΟΠΙΚΑ18.05.2018 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Ολλανδό δήμαρχο της πόλης Zandvoort (Amsterdam Beach) υποδέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο κ. Niek Meijer, δήμαρχος της πόλης Zandvoort μαζί με τη σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι, βρίσκονται στα Τρίκαλα, φιλοξενούμενοι του συμπολίτη μας Κώστα Μπαμπατσιά και της συζύγου του Λιάννας, που δραστηριοποιούνται στην Ολλανδία. Μάλιστα το εστιατόριο του κ. Μπαμπατσιά προσφάτως βραβεύτηκε ως το καλύτερο από όλες τις αντίστοιχες επιχειρήσεις της εν λόγω Κάτω Χώρας.

Η συνάντηση σύντομα εξελίχθηκε από εθιμοτυπική, σε ουσιαστική, καθώς οι δύο δήμαρχοι αντάλλαξαν απόψεις και αλληλοενημερώθηκαν για θέματα διοίκησης, για ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα στο σύστημα της κάθε χώρας, σε κρατικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο. Ο Ολλανδός δήμαρχος εντυπωσιάστηκε από την ομοιότητα στο θέμα των ποδηλάτων και αναπτύχθηκε διάλογος για την υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα μας και στην Ολλανδία ως προς τη συγκεκριμένη ασφαλή και οικολογική μετακίνηση. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το μέλλον, καθώς και στην ολλανδική πόλη διοργανώνεται αντίστοιχο Food Festival, όπως αυτό που την ημέρα της επίσκεψης άνοιξε τις πύλες του στα Τρίκαλα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop