Δευτέρα 05.06.2023 | Εορτάζουν: Δωρόθεος, Δωροθέα, Πλούταρχος, Κύνθια, Κυνθία, Απόλλωνας, Απόλλων, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Σεληνιάς, Σελήνος, Σελήνιος, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα

Εις τας … Αθήνας το δίδυμο Μιχαλάκης – Καρανάσιος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ18.04.2018 | 10:13 πμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Εις τας  Αθήνας βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και απ’ ότι μαθαίνουμε, ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για την πρωτεύουσα και ο διευθυντής στην Περιφερειακή Ενότητα Γιώργος Καρανάσιος για το συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών. Οι παροικούντες στην Περιφερειακή Ενότητα μας διαβεβαιώνουν ότι αυτό το ταξίδι δεν είναι ανώφελο ούτε άσχετο με τα όσα προηγήθηκαν στην τοπική Νέα Δημοκρατία και τα όσα έπονται ενόψει βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Εμείς επιμένουμε… Η έκπληξη θα έρθει από την Περιφέρεια!

 

Η αναπάντεχη επίσκεψη στην Πειραιώς

Πέρα από το δίδυμο Μιχαλάκης – Καρανάσιος υπάρχει και ένας ακόμη «γαλάζιος» που τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε την Αθήνα. Απ’ ότι μας διαβεβαίωσε στέλεχος που έχει απ’ ευθείας γραμμή με την Πειραιώς, τα σκαλιά των κεντρικών του κόμματος ανέβηκε νέος και φέρελπις «γαλάζιος» ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο. Όχι, όχι, δεν είναι κανείς από τους 24 που έλεγε και ο Μπαγιώτης, αλλά νέος στον χορό των υποψηφιοτήτων και μάλιστα Καλαμπακιώτης.

Επιστολή

Εκτός από επισκέψεις στην Αθήνα φτάνουν και e mail από τα Τρίκαλα. Απ’ ότι μας διαβεβαίωσαν δύο τουλάχιστον Τρικαλινά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μπήκαν στον κόπο και έγραψαν κάποιες γραμμές (με παράπονα από συναγωνιστές τους) τα οποία έστειλαν στο e mail του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τώρα αν τα είδε ο πρόεδρος κι αν απάντησε σ’ αυτά, μην το δένετε και κόμπο…

 

Διακρίσεις…

Φωτο3

Ο καθηγητής του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας Δημήτριος Κουρέτας είναι ανάμεσα σε αυτούς που επελέγησαν την προγούμενη εβδομάδα να είναι υποψήφιοι για το Βραβείο Καινοτομίας Τροφίμων Arrell Food Institute του Καναδά.

 

Η πρόταση

Οι υποψηφιότητες ήταν πολλές από διάφορες χώρες . Τους υποψήφιους τους πρότειναν Πανεπιστήμια διαφόρων χωρών. Τον Έλληνα υποψήφιο πρότεινε το Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα το εργαστήριο Βιoλογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών . Καλή επιτυχία στον κ.  Κουρέτα του οποίου η επιστημονική εργασία είναι αδιαμφισβήτητη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης