Κυριακή 26.01.2020 | Εορτάζουν: Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια

Εκπρόσωπος του Κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΠΟΣΥΦΥ ο Ηλ. Βλαχογιάννης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17.05.2018 | 9:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο πρ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, με την ιδιότητα του Συντονιστή του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη στο 13ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακων Φυλακων, που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Μεταξύ των άλλων, ο κ. Βλαχογιάννης τόνισε και τα παρακάτω:

«Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι του Προεδρείου, αγαπητοί σύνεδροι,
Σας μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, του Τομεάρχη Μαξίμου Χαρακόπουλου και την εκτίμηση της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε.

Ξέρουμε τις δύσκολες συνθήκες εργασίας σας και το επικίνδυνο του επαγγέλματος σας. Και δεσμευόμαστε ότι σαν κυβέρνηση, θα συνεργαστούμε μαζί σας για την καλυτέρευση τους. Ήδη ο Πρόεδρος μας δεσμεύτηκε για τη χορήγηση και του υπολοίπου 50 τοις εκατό των οφειλομενων από τη γνωστή απόφαση του Σ. τ. Ε., ενώ θα ξαναδούμε απ την αρχή το κατ ευφημισμό νέο ενιαίο μισθολόγιο που ψήφισε η Κυβέρνηση. Εννοείται προς την κατεύθυνση βελτίωσης του, σε συνεργασία με τους συνδικαλιστικους εκπροσώπους σας.

Κάθε ευνομούμενο και κυρίαρχο κράτος, οφείλει να ελέγχει τις εισόδους και εξόδους στα σύνορά του. Χερσαία και θαλάσσια. (Αυτά που αγνοούσε την ύπαρξή τους, ο Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας….). Οφείλει να ασκεί την εθνική κυριαρχία και να διαχειρίζεται τις μεταναστευτικές ροές, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας. Αυτοί που δικαιούνται διεθνούς Προστασίας σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης για τους Πρόσφυγες, θα την έχουν. Κι αυτοί που δεν δικαιούνται, θα επιστρέφουν στη χώρα προέλευσης η καταγωγής. Αυτό επιβάλει το εθνικό συμφέρον, αυτό θα εφαρμοσθεί. Ξέφραγο αμπέλι, δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα.»

Από το πολιτικό γραφείο

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop