Τρίτη 15.06.2021 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Επίσκεψη Σάκη Παπαδόπουλου στο Νοσοκομείο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ06.04.2018 | 1:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Τρικάλων πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυβερνητικού Ελέγχου για την Υγεία, κ. Σάκης Παπαδόπουλος. Εκεί είχε συνεργασία με τον Διοικητή του Ιδρύματος κ. Παρθένη και επισκέφτηκαν μαζί τους χώρους του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα τα νέα τμήματα και πτέρυγες, ενώ συνομίλησε με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Παπαδόπουλος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το έργο που γίνεται, καθώς έχει γίνει σημαντική δουλειά σε πολλούς τομείς τα τελευταία δύο χρόνια. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο και έχει ζήσει από κοντά το σύστημα.

Το ποιο είναι το συνολικό έργο που έχει γίνει, μάλλον, θα το μάθουμε με το ξεκίνημα του καλοκαιριού, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένας απολογισμός της Διοίκησης για τα δύο χρόνια στο τιμόνι του Νοσοκομείου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop