Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Επίσκεψη στο παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων για το Δημόσιο ΙΕΚ του ΓΝΤ

ΤΟΠΙΚΑ23.05.2018 | 3:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη της Επαγγελματικής Σχολής Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων,  στο Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων, στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τον Δ/ντή  της Σχολής κ. Β. Κατσουγιάννη και τις εκπαιδεύτριες κ. Μ. Πλήκα και Χ. Θάνου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Κοινωνική Λειτουργό κ. Παπακώστα και την Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Παραρτήματος ΑμεΑ Τρικάλων κ. Αδάμου, για τον τρόπο λειτουργίας του, τις προϋποθέσεις εισαγωγής των ασθενών και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Παραρτήματος και συνομίλησαν με τους περιθαλπόμενους και το προσωπικό, αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρίες για τον ρόλο του νοσηλευτή σε ιδρύματα με χρόνιους πάσχοντες, ενώ  συγχρόνως δεν έκρυψαν τον εντυπωσιασμό τους για την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών του Ιδρύματος στην φροντίδα συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας, καθώς επίσης για την τάξη και την καθαριότητα που επικρατεί στους χώρους του Θεραπευτηρίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης