Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Επί τέλους μπήκε πινακίδα για Μετέωρα και Καλαμπάκα στην έξοδο του Ε65 στο Μεγαλοχώρι

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2018 | 12:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πριν τα Χριστούγεννα με άρθρο στην εφημερίδα μας, είχαμε επισημάνει την παράληψη να τοποθετηθεί πινακίδα στον κόμβο του Ε65 στο Μεγαλοχώρι που να δείχνει τον δρόμο προς τη Καλαμπάκα και τα Μετέωρα .

Ο κος Ράντος Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας είχε στείλει επιστολή  προς την Κοινοπραξία Αυτοκινητοδρόμου Ε65 αναφέροντας ότι: «Δια του παρόντος εγγράφου θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι στις πινακίδες που βρίσκονται τοποθετημένες στον κόμβο Μεγαλοχωρίου (τέρμα Ε65), δεν αναγράφονται «Καλαμπάκα και Μετέωρα».

Σας παρακαλούμε, έως ότου ολοκληρωθεί η Ε65, να προστεθούν στις πινακίδες τα «Καλαμπάκα και Μετέωρα», προς διευκόλυνση όλων αυτών, που επιθυμούν να φτάσουν στην πόλη μας. Ευχαριστούμε προκαταβολικά και αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες. Ο κος Ράντος είχε ενημερώσει  για το συγκεκριμένο θέμα και τον Υπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ . Χρήστο Σπίρτζη, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμπάκα.

Τελικά όπως πληροφορηθήκαμε με παρέμβαση του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού τοποθετήθηκε ενημερωτική πινακίδα στην έξοδο της Ε65 προς τα Τρίκαλα.

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης