Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εργασίες επισκευής και συντήρησης δημοτικών κτιρίων

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2018 | 8:19 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Εργασίες επισκευής και συντήρησης των δημοτικών κτιρίων του Πνευματικού Κέντρου και των βοηθητικών κτιρίων στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, αναμένεται να πάρουν σάρκα και οστά, καθώς ο δήμος Τρικκαίων Τρικκαίων διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «επισκευές – συντηρήσεις δημοτικών κτιρίων».

Xώρος του Μύλου Ματσόπουλου

Στον χώρο της κεντρικής εισόδου στον Μύλο, καθώς και στα κτίρια που βρίσκονται νότια αυτής (κτίριο που στεγάζεται ο ΣΟΧΤ, εργαστηρια ζωγραφικής κ.λ.π.) θα γίνει, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου,  επισκευή και συντήρηση της στέγης τους προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα εισρέουσας υγρασίας στον χώρο. Μετά την προσεκτική καθαίρεση της επικεράμωσης, θα αντικατασταθεί όπου απαιτείται ο φθαρμένος ξύλινος φέρον οργανισμός της στέγης ενώ ταυτόχρονα θα αποξηλωθούν και θα αντικατασταθουν τα κατεστραμμένα από υγρασία τμήματα της ξύλινης εσωτερικής επένδυσης της οροφής. Επίσης, θα τοποθετηθούν βυζαντινά λασπωτά κεραμίδια.

Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Στο δώμα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης των Τρικάλων θα γίνει αποξήλωση του κατεστραμμένου ασφαλτόπανου. Θα γίνει συντήρηση και καθαρισμός όλων των υφιστάμενων υδρορροών και θα τοποθετηθούν νέες, σύμφωνα με τις κλίσεις του δώματος, προκειμένου να παραλάβουν επαρκώς όλα τα όμβρια ύδατα. Επίσης,  θα αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα πολυκαρβονικά φύλλα στα στέγαστρα του κτιρίου καθώς επίσης θα τοποθετηθούν υδρορροές στο στέγαστρο εισόδου στο κτίριο. Όπου απαιτηθεί θα γίνει χρωματισμός του κτιρίου εξωτερικά, ενώ θα κατασκευαστεί και μεταλλική σκάλα ανόδου στο δώμα. Το όλο έργο θα κατασκευασθεί έντεχνα, τηρουμένων όλων των ΠΤΠ που διέπουν τις αντίστοιχες εργασίες . Η εκτέλεση του έργου θα γίνει κατόπιν ενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις διατάξεις περί εκτελέσεως Δημοσίων Έργων και έργων ΟΤΑ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης