Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Θα επισκευάσει 20 μεταλλικούς κάδους ο Δήμος Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2018 | 9:43 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Ο Δήμος Τρικκαίων θα προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσίας για την επισκευή μεταλλικών κάδων απορριμμάτων 1.100lt. Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στη διακήρυξη υποβολής προσφορών για την επισκευή τους. Οι μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων μηχανικής αποκομιδής, σημειώνεται στην τεχνική περιγραφή του έργου,   επειδή  χρησιμοποιούνται καθημερινά, φορτώνονται, μετακινούνται και ανοιγοκλείνουν συνεχώς, εμφανίζουν βλάβες λόγω φθοράς  αλλά και λόγω παλαιότητας  σε συνδυασμό με το φορτίο που δέχονται το οποίο είναι διαβρωτικό για τα υλικά τους. Επίσης για πολλά χρόνια δεν έγινε προμήθεια μεταλλικών κάδων απορριμμάτων με αποτέλεσμα ο υπάρχον εξοπλισμός να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα λειτουργικότητας, όπως σπάσιμο του πυθμένα, σπάσιμο του καπακιού, καταστροφή του συστήματος ανύψωσης του καπακιού (ποδομοχλοί), καταστροφή των τροχών κ.α.

Μεγάλος αριθμός

Από την υπηρεσία Καθαριότητας έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί κάδοι οι οποίοι χρειάζεται να επισκευασθούν.

Με την παρούσα τεχνική έκθεση προβλέπεται η επισκευή 20 μεταλλικών τροχήλατων κάδων απορριμμάτων μηχανικής αποκομιδής 1.100lt. Πιο συγκεκριμένα προβλέπεται η εργασία επισκευής μεταλλικών τροχήλατων κάδων απορριμμάτων οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες φορές λόγω παλαιότητας στο σύνολο των τμημάτων τους  σύμφωνα με τις ακόλουθες τεχνικές προδιαγραφές.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 4.860,80€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και θα βαρύνει τον Κ.Α. : 20-6265.0003 «Επισκευή μεταλλικών κάδων απορριμμάτων» του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

Οι κάδοι θα επισκευασθούν προκειμένου να καταστούν χρηστικοί και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Δήμου Τρικκαίων έτσι ώστε μετά την επισκευή τους να ακολουθούν τα πρότυπα ΕΝ 840-2/5/6.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης