Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Θερινό Σχολείο στα Τρίκαλα τον ερχόμενο μήνα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΤΟΠΙΚΑ01.05.2018 | 3:21 μμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσε πρόσφατα,  την διοργάνωση Θερινού Σχολείου στα Τρίκαλα, Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων σε δύο περιόδους (28 Μαΐου – 3 Ιουνίου και 4 Ιουνίου – 10 Ιουνίου) με τίτλο FOUNDATION IN AGROFOOD PRINCIPLES AND PRACTICE

To Θερινό Σχολείο έχει ως στόχο, να προσφέρει μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία μύησης των νέων στη γοητεία, την καινοτομία και τις προκλήσεις του αγροδιατροφικού τομέα. Την εβδομάδα, του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στον Αγροδιατροφικό τομέα από αξιόλογους και καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου.

Αναλυτικά

Επιστημονική Υπεύθυνος του προγράμματος είναι η κ. Μαρία Καψοκεφάλου Καθηγήτρια στην Διατροφή του Ανθρώπου στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Αναπληρώτρια Πρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας, Ακαδημαϊκών Συνεργασιών και Διασύνδεσης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το πρόγραμμα καλύπτει το κόστος για όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, το εκπαιδευτικό υλικό,  διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων των Τρικάλων,  μετακινήσεις σε τοπικές μονάδες παραγωγής, όπως και δείπνο κατά την έναρξη και λήξη του προγράμματος.

Δεν  καλύπτει το κόστος για μετακίνηση ανάμεσα στον τόπο διαμονής των εκπαιδευομένων και στα Τρίκαλα και καθημερινά έξοδα διατροφής.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης