ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 7:00 - 8:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. ΏΡΑ 9:00-12:30 βραδινή: Ιερά Αγρυπνία. Όρθρος και Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:30-10:00 π.μ.: Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ὐψωμα του Αγίου. Παρακαλούνται οι φιλέορτοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και την ευλογία του Αγίου Εφραίμ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: - Κατά την διάρκεια της Πανηγύρεως θα τεθεί για προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό. - Ο Ιερός Ναός θα παραμείνει συνεχώς ανοιχτός την Παρασκευή από 7 το πρωί έως 1 το βράδυ και το Σάββατο από 7 το πρωί έως 10 το βράδυ." /> Ιερά Πανήγυρις στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Τρικάλων - Η ΕΡΕΥΝΑ
Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Ιερά Πανήγυρις στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες04.05.2018 | 6:11 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 5ην Μαΐου 2018 Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Στεφάνου Τρικάλων την μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του εκ Τρίκκης καταγομένου.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2018, ΩΡΑ 7:00 – 8:00 μ.μ.:
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
ΏΡΑ 9:00-12:30 βραδινή: Ιερά Αγρυπνία. Όρθρος και Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:30-10:00 π.μ.:
Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ὐψωμα του Αγίου.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και την ευλογία του Αγίου Εφραίμ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

– Κατά την διάρκεια της Πανηγύρεως θα τεθεί για προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
– Ο Ιερός Ναός θα παραμείνει συνεχώς ανοιχτός την Παρασκευή από 7 το πρωί έως 1 το βράδυ και το Σάββατο από 7 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης