Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες19.04.2018 | 4:09 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος
Την Πέμπτη το βράδυ 19 Απριλίου και ώρα 8:00 θα τελέσει πανηγυρική Ιερά αγρυπνία εις την Ιεράν Μονήν Μεγ. Μετεώρου επί τη μνήμη των κτητόρων Αγίων Αθανασίου του Μετεωρίτου και Ιωάσαφ .
Το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Απριλίου ευγενώς προσκληθείς υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων κ. Τιμόθεο, θα μεταβεί εις την Καρδίτσα, όπου και θα λάβει μέρος εις τις λατρευτικές εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου της πόλεως Αγ. Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου.
Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό εις την Ιεράν Μονήν Αγίου Γεωργίου Αύρας.
Το ίδιο απόγευμα και ώρα 7:30 θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Γεωργίου Περιστέρας.
Την Δευτέρα το πρωϊ θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Γεωργίου Χρυσομηλιάς.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ
Ο πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης

Την Κυριακή 22 Απριλίου θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Μεγ. Μετεώρου.

ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ 18-38 ΕΤΩΝ

Κάθε Τρίτη, 8:30-10 μ.μ., θα πραγματοποιείται εβδομαδιαία σύναξη νέων, ηλικίας από 18-38 ετών.
Τα θέματα συζήτησης, θα δίνουν την Ορθόδοξη άποψη σε φλέγοντα, τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, μέσα σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο που αποδομεί σταδιακά αξίες και θεσμούς.
Τόπος συναντήσεων: υπόγεια αίθουσα γραφείων Ιεράς Μητροπόλεως, απέναντι απ’ το 2ο Δημοτικό σχολείο. Είσοδος απ’ την πλαϊνή πόρτα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης