Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Κίνηση της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες03.05.2018 | 4:58 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος
Το Σάββατο απόγευμα και την Κυριακή πρωί 5 και 6 Μαΐου , ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομον, θα μεταβεί στα Τρίκαλα όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του πολιούχου των Τρικάλων, Αγίου Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου Λαρίσης, πολιούχου της πόλεως των Τρικάλων.
Την Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη το πρωί 7 και 8 Μαΐου , ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Ελασσώνος κ. Χαρίτων, θα μεταβεί στην Ελασσώνα όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Αρσενίου Αρχιεπισκόπου Ελασσώνος.
Την Τετάρτη 9 Μαΐου μνήμη του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις , θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις Βυτουμά.
Ο Πρωτοσύγκελλος π. Νήφων Καψάλης
Την Κυριακή 6 Μαΐου θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Μεγ. Μετεώρου
ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ 18-38 ΕΤΩΝ
Κάθε Τρίτη, 8:30-10 μ.μ., θα πραγματοποιείται εβδομαδιαία σύναξη νέων, ηλικίας από 18-38 ετών.
Τα θέματα συζήτησης, θα δίνουν την Ορθόδοξη άποψη σε φλέγοντα, τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, μέσα σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο που αποδομεί σταδιακά αξίες και θεσμούς.
Τόπος συναντήσεων: υπόγεια αίθουσα γραφείων Ιεράς Μητροπόλεως, απέναντι απ’ το 2ο Δημοτικό σχολείο. Είσοδος απ’ την πλαϊνή πόρτα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης