Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Κυκλοφόρησαν οι ανοιξιάτικες ΙΔΕΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ11.05.2018 | 4:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ανοιξιάτικο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΔΕΕΣ το πρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας, κυκλοφόρησε με πλούσια αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ αγοράς από την αγορά μας!

Το ΙΔΕΕΣ  που θα κρατήσετε στα χέρια σας είναι πιο φρέσκο από ποτέ με αποκλειστικές  συνεντεύξεις, προτάσεις για  δώρα ,τα 100 καλύτερα κομμάτια της αγοράς φωτογραφημένα από την ομάδα μας.

Η Γωγώ Βαινά, πλουτίζει τις σελίδες του ανοιξιάτικου editorial στο Μουσείο Τσιτσάνη και μας δίνει μια όμορφη συνέντευξη για την εμπειρία της στο My style Rocks & τα μελλοντικά της σχέδια στο χώρο του styling. Η όμορφη Καλαμπακιώτισσα επιλέγει από τα καταστήματα των Τρικάλων & της Καλαμπάκας τα καλύτερα κομμάτια.

Δημήτρης Καβράκος, ο τρικαλινός βαθύφωνος μιλά αποκλειστικά στις ΙΔΕΕΣ για την καριέρα του και τη ζωή του στην Αμερική.

Νέοι δημιουργοί, επιχειρηματίες της πόλης και  αφίξεις καταστημάτων κοσμούν τις σελίδες μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα για το γάμο και τη βάπτιση ότι πιο ιδιαίτερο θα βρείτε στα καταστήματα της πόλης.

Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία διανομής ,κεντρικά καφέ και στα σημεία διανομής τύπου του ΙΔΕΕΣ.

On line επισκεφτείτε τη μας σελίδα  www.trikalaidees.gr!

News for People in Style

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης