Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Κ. Σκρέκας: Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα με τα ψέματα καταστρέφει και τη ΔΕΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17.05.2018 | 9:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας και συνυπογράφουν 51 βουλευτές για τα χρέη των ΕΛΤΑ προς την ΔΕΗ, αλλά και τη μελέτη του συμβούλου που χαρακτηρίζει τη ΔΕΗ ως μη βιώσιμη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί με αναλήθειες, αναβλητικότητα και λαϊκισμό να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό αποκρύπτοντας τα πραγματικά προβλήματα.

Η ΔΕΗ για να επιβιώσει θα πρέπει να βελτιώσει τα λειτουργικά της κέρδη, διαφορετικά το 2022 το λειτουργικό περιθώριο κέρδους της θα περιοριστεί σε τέτοιο βαθμό που δεν θα είναι ικανή να ανταποκριθεί ούτε στο μισό της  μισθοδοσίας των εργαζομένων της.

Έχουμε επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα κινδύνου για την δεινή οικονομική θέση της ΔΕΗ, και ζητάμε την άμεση κατάθεση της μελέτης McKinsey για να ενημερωθεί η Ελληνική Βουλή και ο Ελληνικός λαός.

Την ίδια ώρα καταναλωτέςχάνουν την «έκπτωση συνέπειας» (15%)επειδή τα  ΕΛΤΑ καθυστερούν να αποδώσουν τα εισπραχθέντα στη ΔΕΗ.»

Από το πολιτικό γραφείο

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης