Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Λατρευτικές εκδηλώσεις στη Φήκη

ΤΟΠΙΚΑ21.05.2018 | 6:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πολύς κόσμος συνέρρευσε την παραμονή της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, στην Φήκη  όπου παρακολούθησε το Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φήκης, Χοροστατούντος  του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου  παρουσία αρκετών πιστών.

Στην συνέχεια έγινε η λιτάνευση της Εικόνας σε μία μεγαλειώδη πομπή στην κεφαλή της οποίας παιάνιζε η Μπάντα του Δήμου Τρικκαίων.

Ακολούθησε Αρτοκλασία στο αύλιο χώρο της Εκκλησίας και προσκύνημα της Εικόνας από τους εκατοντάδες πιστούς και προσφέρθηκε φιλοξενία σε όλους.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, η Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρινή  Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Αγγέλης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, κ. Νίκος Τόλιας, ο πρώην βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και ο πολιτευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης