Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Μακριά από τη δημοσιότητα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ14.05.2018 | 6:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την εκλογική γκρίνια της ΝΔ στην Καλαμπάκα βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ και χαίρονται, αφού τα όποια εσωτερικά προβλήματα, έχουν καταφέρει να τα κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι διαφωνίες για σειρά θεμάτων δεν είναι και λίγες. Φαίνεται πάντως, πως μέχρι τώρα, βουλευτές και νομαρχιακή επιτροπή, έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλά τις όποιες φωνές, προσπαθώντας να βρεθούν εσωτερικά οι λύσεις.

Τα επόμενα βήματα

Την ίδια ώρα πάντως, στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να βρίσκονται σε συζητήσεις για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. Τόσο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου οι συζητήσεις μέχρι τώρα, δείχνουν ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και θα αργήσουν οι όποιες αποφάσεις, αλλά και για την επίσκεψη κομματικών στελεχών στο Νομό, ώστε να «ανεβεί» ο ΣΥΡΙΖΑ στην επικαιρότητα. Άλλωστε, οι απανωτές υπουργικές επισκέψεις των προηγούμενων μηνών, είχαν καταφέρει να μονοπωλήσουν την επικαιρότητα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης