Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Μεγάλη διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ10.05.2018 | 4:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Νίκος Παππάς, μαθητής της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, απέσπασε το Πρώτο Βραβείο (Α΄ Βραβείο) στους  Πανελλήνιους και Παγκύπριους Μουσικούς Διαγωνισμούς «Φίλωνα».

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Φίλωνα» φέτος συμπληρώνει τα 40 χρόνια διοργάνωσής του με αξιοκρατία και σωστή καλλιτεχνική καθοδήγηση. Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός πιάνου διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαΐου στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, όπου ο Νίκος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έλαβε μέρος στη μεγαλύτερη κατηγορία των βιρτουόζων του πιάνου (Γ2). Ερμήνευσε έργα υψηλής δεξιοτεχνίας και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού. Στην Γ2 κατηγορία δόθηκαν μόνο δύο βραβεία ( Α᾽ και Γ᾽  βραβείο) εκ των οποίων  το πρώτο απονεμήθηκε στον Τρικαλινό μαθητή. Στο πλευρό του ήταν η καθηγήτρια πιάνου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, κ. Όλγα Ευσταθιάδη. Πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο, τους γονείς του και στους εξαιρετικούς καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Ευχόμαστε πάντα να προοδεύει και να διαπρέπει σε κάθε ενασχόλησή του με τη μουσική.

Από τη Διεύθυνση

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης