Κυριακή 27.11.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Με νέα μηχανήματα εξοπλίζεται ο Δήμος Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ12.05.2018 | 3:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με νέα μηχανήματα θα εξοπλιστεί ο Δήμος Τρικκαίων, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2».

Το κόστος των μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, θα αγγίξει τις 250.000 ευρώ.

Το Δ.Σ. Τρικκαίων ομόφωνα αποδέχτηκε την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα και εξουσιοδότησε τον δήμαρχο να προβεί στη σχετική διαδικασία.
Ειδικότερα ο Δήμος θα προμηθευτεί, 2 μικρά μεταχειρισμένα ανατρεπόμενα πετρελαιοκίνητα φορτηγά, 1 ασφαλτοκόπτη καινούριο, κινητός, βενζινοκίνητος, 1 περονοφόρο ανυψωτικό όχημα καινούργιο, 1 αλατοδιανομέα καινούργιο, 1 λεπίδα αποχιονισμού, 2 μεταχειρισμένους γεωργικούς ελκυστήρες, 1 φορτηγό με ανατροπή, 1 κλαδοτεμαχιστή ρυμουλκούμενο καινούργιο, 1 καταστροφέα βάσεων κορμών καινούργιο, 2 καινούργιους δίσκους κλαδέματος για γεωργικό ελκυστήρα, 2 καινούργια χλοοκοπτικά με βραχίονα για γεωργικό ελκυστήρα. Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικούς μήνες ο Δήμος Τρικκαίων είχε αποφασίσει την ενίσχυσή του με πρόσθετα μηχανήματα και οχήματα για θέματα καθημερινότητας και κακοκαιρίας. Έτσι, μαζί με όσα αγοραστούν, ο Δήμος Τρικκαίων θα μπορεί να επανεξοπλιστεί με σύγχρονα μηχανήματα, προκειμένου να επιλύονται άμεσα τα ζητήματα για τα Τρίκαλα και τα χωριά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης