Κυριακή 27.11.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης από το Σύλλογο Μεσογειακής Αναιμίας

ΤΟΠΙΚΑ12.05.2018 | 4:17 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τρεις μέρες ξεκινώντας από χθες, στο νομό Τρικάλων διοργανώνονται εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης γύρω από τη σημασία και τη ζωτική προσφορά της δωρεάς μυελού των οστών και της αιμοδοσίας. Με σύνθημα Δώσε Ελπίδα – Σώσε ζωή, και με τη συνεργασία του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, σε κάθε πόλη του νομού Τρικάλων, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και ομιλίες ώστε να γίνουμε ένας κόσμος προσφοράς για τους συνανθρώπους μας, και να κατανοήσουμε ότι μέσα από την ελάχιστη προσφορά μπορεί να σωθεί ένας άνθρωπος.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αύριο Κυριακή, σε μια εκδήλωση με ομιλίες αλλά και συναυλίες και παραστάσεις . Μια γιορτή για όλους!

Η εκδήλωση υπό την αιγίδα της Π.Ε. Τρικάλων με ομιλητές τον Αν. Καθηγητή Παιδιατρικής και Αιματολογίας κ. Στέλιο Γραφάκο ο οποίος είναι και επιστημονικός διευθυντής του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» καθώς και τους Χρήστο Ζήση, Επιμελητή Ειδικό Παθολόγο υπεύθυνο της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας Τρικάλων καθώς και Δήμητρα ΑΣγορίτσα διευθύντρια Αιμοδοσίας του ΓΝΤ, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας στις 8 το βράδυ. Παράλληλα, θα συμμετέχουν καλλιτεχνικά σύνολα με συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης