Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στα τρένα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.05.2018 | 8:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων (Σ.Φ.Σ.Τ.) και το Gioconda Coffee Bar διοργανώνουν μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα τρένα, στους σταθμούς, στα ταξίδια, στην ξενιτιά…

Το όνομα της παράστασης αυτής είναι “Τα τρένα που φύγαν”.
Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ταξίδι είναι ο Χρίστος Μοδέστου και ο Ανδρέας Τσέγας.
Ένα αφιέρωμα που ξεκινά από το Μάνο Χατζιδάκι και ταξιδεύει παρέα με όλους αυτούς τους Έλληνες συνθέτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι, όπως: Μίκη Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Ξαρχάκος, Θάνος Μικρούτσικος, Μάριος Τόκας, Γιάννης Σπανός, Δημήτρης Λάγιος κ.α., με αναφορές στο ρεμπέτικο καθώς και τραγούδια από την παράδοσης μας.

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου. Μαζί του στο πιάνο ο Ανδρέας Τσέγας.

Ο Σύλλογός Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων ιδρύθηκε το 2007 και σκοπός του είναι να διαδώσει στην πόλη μας την αγάπη για το τρένο και να εκφράσει το αίτημα της Τρικαλινής κοινωνίας για καλύτερη σιδηροδρομική συγκοινωνία. Επίσης, προτείνει έργα για τη λύση των προβλημάτων που δημιουργούνται από τη διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής και αγωνίζεται για να μην απομακρυνθεί ο επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός από την πόλη μας.
Ένας σημαντικός άξονας της λειτουργίας του συλλόγου είναι οι εκδρομές των μελών και των φίλων του με το τρένο σε διάφορες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού.

Gioconda Coffee Bar

Ερμού & Υψηλάντου 1 (Παλιά Μανάβικα)

Κρατήσεις στο 24314 00028

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Προσέλευση: 21:30

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης