Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΝΔ: Πρόεδρος της Τ.Ο. Καλαμπάκας η Μαρία Σιουπέρη

ΤΟΠΙΚΑ14.05.2018 | 4:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με 259 ψήφους η κυρία Σιουπέρη επικράτησε του κυρίου Γεωργίου που συγκέντρωσε 167 ψήφους και πλέον εκλέγεται νέα πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Ν.Δ. Καλαμπάκας.

Οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή, για την ανάδειξη των νέων Οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εκλογές αφορούσαν προέδρους και διοικήσεις ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ και θα γίνουν με τον νέο κανονισμό που ψηφίσθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που μεταξύ άλλων προβλέπει εκλογή προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων από τη βάση.

Σε ότι αφορά τον Νομό Τρικάλων το ενδιαφέρον εστιάστηκε  στην Καλαμπάκα όπου είναι δύο υποψήφιοι, όταν στον υπόλοιπο Νομό ο διεκδικητής είναι ένας.

Στην  Καλαμπάκα όμως τα πράγματα όλο το «προεκλογικό διάστημα» δεν ήταν και πολύ ήρεμα (τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες), αλλά η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και χθες. Αυτό φάνηκε από τις χθεσινές δηλώσεις των δύο διεκδικητών στην στήλη μας.

Γιώργος Γεωργίου: Δέχθηκα πόλεμο

Για τις χθεσινές εκλογές της Δημοτικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Καλαμπάκας μίλησε ο κ. Γεωργίου Γιώργος.

Ο κ. Γεωργίου αναδείχθηκε δεύτερος στις χθεσινές εκλογές συγκεντρώνοντας 167 ψήφους έναντι 259 που συγκέντρωσε η κυρία Σιουπέρη.

Υποστήριξε ότι δέχθηκε πόλεμο τις τελευταίες δύο εβδομάδες από συγκεκριμένα άτομα που βρίσκονται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και δη στην νεολαία.

Με κατηγόρησαν ότι εκπροσωπώ το παλαιό κατεστημένο είπε, εκφράζοντας την απορία προς όλους αυτούς αν είναι κακό σε ηλικία 58 ετών να είναι κανείς υποψήφιος για την προεδρία της Τοπικής οργάνωσης.

Ήρθαν άτομα να ψηφίσουν είπε, τα οποία στηρίζουν το Π.Α.Σ.Ο.Κ. ή την Χρυσή Αυγή.

Όσοι γράφτηκαν, γράφτηκαν για να καταψηφίσουν τον Γεωργίου και μόνο ενώ υπήρξαν εγγραφές με χορηγία. Θα συνεχίσω να είμαι παρών στα δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας και ευχαριστώ το κόσμο πού ήταν μαζί μου.

Σιουπέρη Μαρία: Να αφήσουμε πίσω τις πικρίες

Ενωτική εμφανίστηκε η νέα πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Καλαμπάκας κυρία Σιουπέρη Μαρία.

Η κυρία Σιουπέρη τόνισε ότι πρέπει να μείνουν πίσω οι πικρίες και όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουν μπροστά για το καλό της Νέας Δημοκρατίας.

Τον κ. Γεωργίου τον αγαπώ, το σέβομαι και το θέλω δίπλα μου , είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι δεν περισσεύει κανείς απέναντι στον κοινό στόχο που είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .

Θέλησε να ευχαριστήσει την ΟΝΕΔ Καλαμπάκας και γενικά τους νέους του κόμματος για την βοήθεια που την παρείχαν και τόνισε ότι πρέπει να αφεθεί  η νεολαία να βγει μπροστά και όχι να κατηγορείται.

Τέλος ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσους την βοήθησαν να εκλεγεί.

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης