Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

ΝΔ: Σε τεταμένο κλίμα οι εκλογές για την Δημοτική Οργάνωση Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ10.05.2018 | 11:45 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Καλαμπάκας, δεν είναι πλήρους απασχόλησης αλλά ούτε καν μερικής…» , ήταν τα λόγια του νυν Προέδρου Γιώργου Γεωργίου.

Ο κος Γεωργίου απαντώντας στην τοποθέτησης της συνυποψήφιας κα Μαρίας Σιουπέρη ότι η Δημοτική Οργάνωση Καλαμπάκας της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να διοικείται τηλεφωνικά από την Αθήνα. Αφήνοντας βέβαια να εννοηθεί ότι ο κος Γεωργίου ως υπάλληλος της Βουλής δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του Προέδρου.

Ο κος Γεωργίου ανέφερε ότι τα καθήκοντα του Προέδρου αφορούν την  διοργάνωση κάποιων συναντήσεων ή εκδηλώσεων και τις συχνέ τοποθετήσεις του στα ΜΜΕ προβάλλοντας τις θέσεις του κόμματος.

Σκληραίνοντας την στάση του μίλησε για αλεξιπτωτιστές στο κόμμα και ότι δεν μπορούν κάποιοι που κατέβηκαν στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με συνδυασμούς απέναντι στην Νέα Δημοκρατία να διεκδικούν υψηλόβαθμες θέσεις στο κόμμα.

Αθρόες εγγραφές

Το σημαντικότερο που κατήγγειλε ο κος Γεωργίου ήταν ότι το τελευταίο διάστημα κάποιοι κάνουν νέες εγγραφές μελών (ακόμα και άλλων κομμάτων) για να κερδίσουν τις εκλογές.

Μάλιστα είπε ότι αυτές οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 200, φτάνοντας ο αριθμός των μελών της Δημοτικής Οργάνωσης Καλαμπάκας να ξεπερνάει τις 540. Ευχήθηκε βέβαια όλα αυτά τα νέα μέλη να παραμείνουν στην Οργάνωση και στην Νέα Δημοκρατία και μετά τις εκλογές για τα Όργανα.

Στο ερώτημα αν έχει την στήριξη υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος του Νομού (εκτός βέβαια του κου Χατζηγάκη που ήταν συνεργάτης), είπε ότι την υποψηφιότητά του στηρίζει σίγουρα ο κος Κώστας Σκρέκας και ο κος  Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κος Γεωργίου δεσμεύτηκε ότι μετά τις εκλογές θα μιλήσεις και θα αποκαλύψει σημαντικά πράγματα που γίνονται προεκλογικά.

Η κα Σιουπέρη καλέστηκε από την στήλη μας να τοποθετηθεί στα λεγόμενα Γεωργίου, πράγμα που απέφυγε λέγοντας ότι μετά τις εκλογές θα ειπωθούν πολλά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης