Κυριακή 27.11.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Οδηγός εμβόλισε αυτοκίνητα στη Λεπτοκαρυά

ΤΟΠΙΚΑ16.05.2018 | 6:19 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ένα τροχαίο που από τύχη δεν κόστισε τη ζωή συμπολιτών μας σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, και συγκεκριμένα στο γήπεδο της περιοχής στο δρόμο που οδηγεί σε ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης.

Οδηγός, υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με όσα διαπίστωσε η τροχαία,  έχασε τον έλεγχο  του αυτοκινήτου υψηλού κυβισμού που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εμβολίσει τα αυτοκίνητα που ανήκαν σε κατοίκους της περιοχής και ήταν παρκαρισμένα στο σημείο, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Έντρομοι οι κάτοικοι ακούγοντας τον εκκωφαντικό ήχο, βγήκαν στο δρόμο βλέποντας τα αυτοκίνητα να έχουν εκτοξευτεί στο πεζοδρόμιο. Σ το συμβάν, που από τύχη δεν είχαμε θύματα, επικράτησε ένταση που αποκλιμακώθηκε αργά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αγανάκτηση από τους κατοίκους

Μετά και αυτό το συμβάν, οι κάτοικοι δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους από την ασυνειδησία που επιδεικνύουν πολλοί οδηγοί που διέρχονται στην περιοχή ζητώντας μέτρα από την Τροχαία και τις αστυνομικές αρχές  ώστε να μην έχουμε αντίστοιχα και ίσως και πιο δραματικά γεγονότα στο μέλλον.

Όπως τονίζουν, πολλοί από όσους διέρχονται από τον εν λόγω δρόμο, παρά το γεγονός ότι βλέπουν τον οικισμό, ότι υπάρχει σήμανση για σχολείο, παιδική χαρά κοκ, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα αδιαφορώντας για τις συνέπειες ακόμη και μέρα μεσημέρι. Ζητούν λοιπόν ελέγχους εντατικούς τόσο σε ότι αφορά στην ταχύτητα που αναπτύσσουν αλλά και τη χρήση αλκοόλ που καθώς φάνηκε, μπορεί να αποβεί μοιραία όταν πιάνει κανείς τιμόνι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης