Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Οι αυτοκινητιστές τίμησαν τον Άγιο Χριστοφόρο

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2018 | 5:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από εκατοντάδες πιστούς γέμισε το διήμερο της Τρίτης και Τετάρτης το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων που ήρθαν να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών και πεζών.

Οι αυτοκινητιστές του νομού τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Χριστόφορο στις λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο ναϊδριο του Αγίου που βρίσκεται στον χώρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.
Την Τρίτη 8 Μαΐου το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντων των δυο Μητροπολίτων Τρίκκης και Σταγών Χρυσοστόμου και Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητου και ακολούθησε προσφορά φιλοξενίας προς τους παρευρισκόμενους πιστούς (παραδοσιακό φαγητό και γλέντι).

Την Τετάρτη 9 Μαΐου, ημέρα εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και διαβάστηκε το ύψωμα του Αγίου.
Τις εκδηλώσεις οργάνωσαν από κοινού το Σωματείο Ιδιοκτητών Υπεραστικών Λεωφορείων Ν. Τρικάλων, το Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών Θεσσαλίας, και Κεντρικής Ελλάδας, ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Τρικάλων «Η ΤΡΙΚΚΗ» και το Σωματείο Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών ΟΑΕΕ Ν. Τρικάλων. Τόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων όσο και ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Τζατζάκης Βασίλειος ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους πιστούς χρόνια πολλά με υγεία και για όλους τους συναδέλφους οδηγούς άνετα και ασφαλή ταξίδια.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις παρευρέθησαν οι Αρχές του νομού, αυτοκινητιστές οδηγοί με τις οικογένειες τους καθώς και πλήθος πιστών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης