Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ο «Κλεισθένης» διχάζει το Δ.Σ. Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ10.05.2018 | 9:01 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την πρόταση για το πρόγραμμα «Κλεισθένης», που φέρνει σημαντικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο Πύλης.  Η πρόταση του δημάρχου πλειοψήφισε, ωστόσο πρόταση κατέθεσε τόσο οι κ.κ. Κουτσονάσιος και  Ζάχος, όσο και ο ο κ. Κρούπης, που έλαβε επίσης αρκετές ψήφους στήριξης.

Σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο θέμα, στάθηκε αφορμή για σύγχυση σε ότι αφορά την πολιτική πρόταση της κάθε παράταξης, αφού στην ουσία η θέση για το θέμα ήταν προσωπική για κάθε σύμβουλο και όχι παραταξιακή, με την απλή αναλογική να τίθεται υπό αμφισβήτηση ως προς το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών.

Από την πλευρά του βέβαια, ο κ. Κρούπης, ναι μεν υπερψήφισε την απλή αναλογική, όμως τόνισε ότι δεν μπορεί στη δεδομένη χρονική στιγμή, να δοθεί εν λευκώ η διαχείριση του θέματος στην ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ την πρόταση της οποίας στήριξε ο κ. Μαράβας. Και οι άλλες προτάσεις βέβαια, είχαν να κάνουν με επιμέρους ζητήματα και όχι αμιγώς με την απλή αναλογική.

Το θέμα προφανώς θα έχει και συνέχεια, μιας και οι διαβουλεύσεις επί των προτάσεων συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα, με τις δημοτικές εκλογές να πλησιάζουν όλο και πιο πολύ, και τους εν δυνάμει υποψήφιους να προβληματίζονται όλο και πιο έντονα γύρω από το θέμα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης