Παρασκευή 03.12.2021 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΝ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΑΡΑΓΙΩΝ

Ανακοινώσεις διάφορες11.04.2018 | 9:41 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ & ΣΤΑΓΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΑΡΑΓΙΩΝ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΑΡΑΓΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αύριο Παρασκευή της Διακαινησίμου 13 Απριλίου 2018 εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.
Σήμερα Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, παραμονή της εορτής και ώρα 7.00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ΄ αρτοκλασίας, θείου Κηρύγματος και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή της εορτής 13 Απριλίου 2018 θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, από ώρα 7.30 έως 10.30 π.μ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου.
Το απόγευμα της Παρασκευής και ώρα 4.30 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του Ναού θα παρουσιαστεί παραδοσιακό πρόγραμμα με την συμμετοχή πολλών χορευτικών τμημάτων.
Στις 6.30 μ.μ. της Παρασκευής θα γίνουν τα εγκαίνια του Βυζαντινού και Λαογραφικού Μουσείου του Ναού μας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο.
Στην συνέχεια και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί ο μεθεόρτιος εσπερινός και η παράκληση της Ζωοδόχου Πηγής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης