Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Ομιλία του Δημάρχου Τρικκαίων για τους στόχους των αλλαγών στα Τρίκαλα και στην περιφέρεια στο 29ο συνέδριο της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων

Παπαστεργίου: Να φύγουμε μπροστά εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα

ΤΟΠΙΚΑ09.05.2018 | 8:22 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Στο 29ο συνέδριο της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων, μίλησε πρόσφατα ο δήμαρχος Τρικκαίων  όπου το θέμα ήταν «Τι γεύση έχει το μέλλον: Ηγεσία με το βλέμμα στο αύριο». Σε αυτό πήραν μέρος διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές,  μεταξύ αυτών, ο Μιχ. Μπλέτσας, Ερευνητής και  Διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab, ΜΙΤ, ο Πάνος Παχατουρίδης, Growth Manager του Facebook για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος, «Παπαστράτος», η φωτοδημοσιογράφος Μάρω Κουρή, ο Alexis Perakis – Valat, πρόεδρος του τομέα ανάπτυξης προϊόντων της L’ Oreal, o σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής κ.α.

Το συνέδριο διεξήχθη στο Λαγονήσι το διήμερο 4 και 5 Μαΐου 2018 και ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Τρικκαίων ατενίζει το μέλλον.

 

Γενναίες αποφάσεις

 

Ο τρόπος αυτός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής,  συνδυάζει «Γενναίες αποφάσεις-  μεθοδικότητα στη διεκδίκηση πόρων από προγράμματα – αντίσταση στον λαϊκισμό». Διότι «διαπιστώσεις κάνεις προεκλογικά. Μετεκλογικά κάνεις έργα».

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε βασικές αναπτυξιακές δράσειςόπως:

  1. Σχέδιο Ασκληπιός
  2. Μύλος Ξωτικών
  3. Πρωτοβουλία για Παιδεία – STEM, με την παροχή των κι ρομποτικής
  4. Πρωτοβουλία για το Κάπνισμα
  5. Πρωτοβουλία για το προσφυγικό

Πέντε διαφορετικές μεταξύ τους δραστηριότητες, με έναν μοναδικό στόχο: «Να φύγουμε μπροστά εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα», σημείωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, με στόχευση στην αλλαγή της νοοτροπίας και με ομαδική λειτουργία. Διότι, όπως με έμφαση τόνισε ο κ. Παπαστεργίου: «Οι καινοτόμες λύσεις θέλουν τομές και πρέπει να τις κάνουμε σήμερα τώρα, χθες, για το αύριο», κατέληξε ο δήμαρχος Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης