ΤΟΠΙΚΑ09.05.2018 | 8:22 πμ
Γράφει ο/η
Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης
Στο 29ο συνέδριο της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων, μίλησε πρόσφατα ο δήμαρχος Τρικκαίων όπου το θέμα ήταν «Τι γεύση έχει το μέλλον: Ηγεσία με το βλέμμα στο αύριο». Σε αυτό πήραν μέρος διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές, μεταξύ αυτών, ο Μιχ. Μπλέτσας, Ερευνητής και Διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab, ΜΙΤ, ο Πάνος Παχατουρίδης, Growth Manager του Facebook για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, «Παπαστράτος», η φωτοδημοσιογράφος Μάρω Κουρή, ο Alexis Perakis – Valat, πρόεδρος του τομέα ανάπτυξης προϊόντων της L’ Oreal, o σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής κ.α.
Το συνέδριο διεξήχθη στο Λαγονήσι το διήμερο 4 και 5 Μαΐου 2018 και ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Τρικκαίων ατενίζει το μέλλον.
Γενναίες αποφάσεις
Ο τρόπος αυτός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, συνδυάζει «Γενναίες αποφάσεις- μεθοδικότητα στη διεκδίκηση πόρων από προγράμματα – αντίσταση στον λαϊκισμό». Διότι «διαπιστώσεις κάνεις προεκλογικά. Μετεκλογικά κάνεις έργα».
Ο ίδιος αναφέρθηκε σε βασικές αναπτυξιακές δράσειςόπως:
Πέντε διαφορετικές μεταξύ τους δραστηριότητες, με έναν μοναδικό στόχο: «Να φύγουμε μπροστά εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα», σημείωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, με στόχευση στην αλλαγή της νοοτροπίας και με ομαδική λειτουργία. Διότι, όπως με έμφαση τόνισε ο κ. Παπαστεργίου: «Οι καινοτόμες λύσεις θέλουν τομές και πρέπει να τις κάνουμε σήμερα τώρα, χθες, για το αύριο», κατέληξε ο δήμαρχος Τρικκαίων.