Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Προσλήψεις στο επίκεντρο του ΔΣ Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ03.05.2018 | 12:25 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με σχεδόν ομοφωνία λήφθηκαν οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πύλης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασής του την παραμονή της Πρωτομαγιάς. Πέρα από τα προγραμματισμένα θέματα προς συζήτηση, δόθηκε προτεραιότητα στην διαδικασία πρόσληψης προσωπικού δίμηνης χρονικής διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων εποχικών αναγκών έτους 2018.

Πέρα από αυτό, ελάχιστα είναι τα θέματα από τα 32 συνολικά που «πέρασαν» κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα. Πέρα λοιπόν από τα διαδικαστικά θέματα, κατά τη διάρκεια της συνεδράισης συζητήθηκε και το θέμα της στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης πολλές φορές διπλοπαρκάροντας κοκ. Υπήρξε μια ένσταση με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η αστυνόμευση σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί ανασταλτικά στην εμπορικότητα του κέντρου. Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε από τη δημοτική αρχή, ο νόμος ισχύει ανεξαιρέτως και υπάρχει λόγος γι’αυτό. Συνεπώς, και οι αστυνομικές υπηρεσίες πράττουν σωστά που δεν επιτρέπουν το παρκάρισμα.

Μεταξύ άλλων εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δ. Πύλης, έτους 2018 ενώ τέθηκε και το ζήτημα των ζημιών που προκλήθηκαν από καθίζηση στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου, κάτι το οποίο διορθώνεται όπως αναφέρθηκε, εύκολα και χωρίς μεγάλα έξοδα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, αναφέρθηκαν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με έργα στην περιοχή, με το δήμαρχο να προμηνύει δύο μεγάλα έργα όπως τόνισε από την περιφέρεια, που αναμένονται να ανακοινωθούν επίσημα από μέρα σε μέρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης