Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Σε διαρκή αναβρασμό

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ08.05.2018 | 9:57 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα προεκλογικά όργανα στην Αυτοδιοίκηση έχουν ξεκινήσει από νωρίς και υποψήφιοι, εν δυνάμει υποψήφιοι και κόμματα βρίσκονται σε ένα διαρκή αναβρασμό. Ήδη οι επαφές και οι συζητήσεις έχουν πυκνώσει, κάτι που αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε το ερχόμενο φθινόπωρο να αρχίζει να ξεκαθαρίζει, ως ένα βαθμό, το τοπίο.

Δεν αποκλείονται εκπλήξεις

Το σίγουρο είναι πως όσο προχωρά ο καιρός θα βλέπουμε όλο και περισσότερα ονόματα να απασχολούν την επικαιρότητα. Και μένει να δούμε τι θα κάνουν και τα κόμματα, όσον αφορά το που θα δώσουν την στήριξή τους. Και σε αυτό το κομμάτι δεν αποκλείονται εκπλήξεις. Προφανώς και είναι νωρίς ακόμη, αλλά οι συζητήσεις που γίνονται δείχνουν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όσον αφορά πρόσωπα και πράγματα. Ασφαλώς, συγκεκριμένες κινήσεις θα δούμε, αφού υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα στο τοπίο. Και μέχρι τότε, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις.

Με βάση τα πρόσωπα

Ενδιαφέρον παρουσιάζει στο τι θα κάνει όσον αφορά τη στήριξη προσώπων ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αποκλείει τίποτα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν για την επιλογή, τόσο οι επικεφαλής των συνδυασμών, όσο και η κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Και είπαμε, μπορεί να δούμε πολλές εκπλήξεις στην τελική επιλογή. Ή και κάτι αναμενόμενο… Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως, ορισμένες… προθέσεις έχουν φανεί.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης