Κυριακή 27.11.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Στα Τρίκαλα η Οδοντιατρική Σύνοδος Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ04.05.2018 | 11:12 πμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιείται στα Τρίκαλα η Οδοντιατρική Σύνοδος Θεσσαλίας, ένα κορυφαίο επιστημονικό γεγονός που κάθε φορά διεξάγεται με επιτυχία και ιδιαίτερη συμβολή στην παρουσίαση των επιστημονικών επιτευγμάτων του ιατρικού κλάδου.

Η 27η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος, ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται στις 6 Μαΐου στο χώρο του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ City Resort. Για τρεις μέρες, τα Τρίκαλα θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων στον χώρο της Οδοντιατρικής και μεγάλος αριθμός οδοντιάτρων από όλους τους Θεσσαλικούς-και όχι μόνο-νομούς αναμένεται να συρρεύσει. Το πρόγραμμα της Συνόδου περιλαμβάνει παρουσίαση θεμάτων που αφορούν όλη σχεδόν την γκάμα της Οδοντιατρικής επιστήμης και  από τις παραδοσιακές έως τις πλέον σύγχρονες προσεγγίσεις. Τα θέματα θα αναπτύξουν διακεκριμένοι ομιλητές με ξεχωριστή κλινική και ακαδημαϊκή εμπειρία.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και πρακτικά σεμινάρια μεταξύ των οποίων σεμινάριο ΚΑΡΠΑ που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 6 Μαΐου στο Μουσείο Τσιτσάνη. Ο τίτλος της Συνόδου «Από την Αυγή στην Οδοντιατρική του μέλλοντος» δεικνύει τη σύνδεση με το ιστορικό παρελθόν της περιοχής μας καθώς η Αυγή είναι η μακρινή πρόγονός μας όπως ανασυντέθηκε/αναγεννήθηκε μέσα από το έργο του επίκουρου καθηγητή ορθοδοντικής κ. Παπαγρηγοράκη από τα οστά που ανακαλύφθηκαν στο σπήλαιο της Θεόπετρας.

Η Σύνοδος είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα της συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κάθε σύνεδρος θα λάβει τον αντίστοιχο αριθμό μορίων πιστοποίησης. Όπως τονίζουν τα μέλη του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων «Δεσμευόμαστε να συνεχίσει με απόλυτη προσήλωση το έργο της δια βίου εκπαίδευσης των μελών του εξασφαλίζοντας ένα άριστο επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους πολίτες του νομού».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης