Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.04.2018 | 2:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής συμμετείχαν από το νομό Τρικάλων οι κ.κ. Σούλα Ζαραμπoύκα, Γιώργος Ηλιάδης και Λώρεν Κασσοπούλου.

Πέραν της πολιτικής ομιλίας της προέδρου Φώφης Γεννηματά η ΚΠΕ ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Πολιτικού Συμβουλίου για γραμματέα τον 27χρονο Μανώλη Χριστοδουλάκη ο οποίος εντυπωσίασε τα μέλη τη ΚΠΕ με την μεστή και από καρδιάς (χωρίς χειρόγραφο) ομιλία του.

Εκπρόσωπος τύπου ορίστηκε ο Παύλος Χρηστίδης και Γενικός Διευθυντής ο Νίκος Σαλαγιάννης.

Μέχρι τον Ιούνιο θα ιδρυθούν οι Νομαρχιακές και Δημοτικές Οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής και θα αναλάβουν οι Νομαρχιακές και Συντονιστικές Επιτροπές και οι Γραμματείς αυτών.

Έτσι ολοκληρώνεται η οργανωτική δομή του νέου κόμματος σύμφωνα με τις αποφάσεις του συνεδρίου του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης