Τετάρτη 29.11.2023 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Στην τελική ευθεία οι εργασίες αποκατάστασης γηπέδων στην Μπάρα και στον Πυργετό

ΤΟΠΙΚΑ06.05.2018 | 7:34 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης μέχρι τον ερχόμενο μήνα Ιούνιο και συγκεκριμένα, 26/06/2018 του έργου ανακατασκευής εξωτερικών γηπέδων αθλητικών κέντρων Πυργετού και Μπάρας, εισηγείται η αρμόδια διεύθυνση και τμήμα, του Δήμου Τρικκαίων, προς το Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις .

Το έργο

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι οι εργασίες αποκατάστασης των τριών γηπέδων αντισφαίρισης και των δυο καλαθοσφαίρισης στο Αθλητικό Κέντρο της Μπάρας και την μετατροπή των γηπέδων βόλεϋ σε αντισφαίρισης στον Πυργετό. Σύμφωνα με την μελέτη του έργου απαιτείται να γίνει η ανακαίνιση του ακρυλικού συνθετικού τάπητα με διάστρωση χυτού υλικού, αφού πρώτα προηγηθεί η προετοιμασία της επιφάνειας. Επίσης θα κατασκευαστεί νέα περίφραξη βάσει των προδιαγραφών της Γ.Γ.Α. περιμετρικά του γηπέδου  αντισφαίρισης στην Μπάρα και να τοποθετηθεί κατάλληλος  φωτισμός .

Η μελέτη του έργου, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση,   συντάχθηκε από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσίων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού  του Δήμου Τρικκαίων, προϋπολογισμού 130.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και η χρηματοδότησή του γίνεται από Δημοτικούς Πόρους. Έχοντας υπ’ όψη τα συμβατικά στοιχεία του έργου,

την αίτηση του αναδόχου , τις άσχημες καιρικές συνθήκες (έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που  επικράτησαν τους μήνες Ιανουάριο,Φεβρουάριο και Μαρτιο) οι οποίες λειτούργησαν ανασταλτικά για την υλοποίηση των εργασιών, αλλά και το γεγονός ότι για την εφαρμογή των υλικών επίστρωσης απαιτούνται ιδανικές καιρικές συνθήκες που δεν εξασφαλίζονται κατά την χειμερινή περίοδο, η αρμόδια υπηρεσία εισηγείται, την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης