Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Στην τελική ευθεία το 1ο Street Food Festival στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ15.05.2018 | 10:48 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. σε συνεργασία με την Soul Food Thessaloniki διοργανώνουν το 1ο Street Food Festival στην Θεσσαλία.

Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη γιορτή ανοιχτή σε όλους και για τον λόγο αυτό επιλέξαμε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της Θεσσαλίας, λόγω του Μύλου των Ξωτικών, τον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και ικανό  να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

Το 1ο Trikala Food Festival θα ανοίξει τις πύλες του 17 Μαΐου και θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, με είσοδο δωρεάν για το κοινό, από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

Καθημερινές εκπλήξεις και μουσικές εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν την γαστρονομική αυτή γιορτή.

Απόφαση Δ.Σ.

Να σημειώσουμε πως στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων, κατά πλειοψηφία το σώμα, ενέκρινε  τη χορήγηση αδειών συμμετοχής στο 1ο Θεσσαλικό Φεστιβάλ Φαγητού Δρόμου (Street Food Festival),  από 17 έως 20 /05 /2018, στον Μύλο Ματσόπουλου, σύμφωνα με την αρίθ. 22/2018 απόφαση του Δ.Σ. της e-Trikala Α.Ε.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης