Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Στο αρχείο οι μηνύσεις κατά δικαστικών για τη Novartis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17.05.2018 | 10:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την απόφαση να τεθούν στο αρχείο οι μηνύσεις των πολιτικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών που ασχολούνται με τη διαφθορά και χειρίζονται την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, έλαβε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής.

Συγκεκριμένα, τα τρία πολιτικά πρόσωπα είχαν καταθέσει μηνύσεις εναντίον της Ελένης Τουλουπάκη, του Χρήστου Ντζούρα και του Στυλιανού Μανώλη.

Το έγγραφο του κ. Αγγελή διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Μπορεί να είχε δηλώσει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των εισαγγελικών λειτουργών ο ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ, όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του κ. Αβραμόπουλου.

«Δεν κατετέθη ποτέ μήνυση από τον επίτροπο κ. Αβραμόπουλο κατά των εισαγγελικών λειτουργών κ. Ελένης Τουλουπάκη, κ. Χρήστου Ντζούρα και κ. Στυλιανού Μανώλη, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης