Κυριακή 27.11.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Στο επίκεντρο η αλλαγή του Καλλικράτη σε εκδήλωση της Ν.Δ. στη Λάρισα

ΤΟΠΙΚΑ06.05.2018 | 7:37 πμ

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Μία νέα δράση εγκαινιάζει η Νέα Δημοκρατία εν όψει των επικείμενων αλλαγών του θεσμικού πλαισίου της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, μέσω ενός εντατικού προγράμματος οδοιπορικών σε ολόκληρη την Ελλάδα με τίτλο:«Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ».

 

Πρωτοβουλία

 

Η δράση αυτή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση  αποτελεί πρωτοβουλία της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ σε συνεργασία με τον Τομέα Εσωτερικών του Κόμματος, υπό την ευθύνη του Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη.

Το οδοιπορικό ξεκινά από τη Θεσσαλία, σήμερα Κυριακή 6 Μαΐου 2018, στις 18:30, στο Ξενοδοχείο «Διόνυσος» Λ. Κατσώνη 24, στη Λάρισα.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί, ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους αυτοδιοικητικούς της Θεσσαλίας, α’ και β’ βαθμού.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ κ. Μ. Βορίδης και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης