Τρίτη 24.05.2022 | Εορτάζουν: Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή

Στο επίκεντρο ο εξοπλισμός του δήμου Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ16.05.2018 | 3:14 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε επισκευές και συντηρήσεις οχημάτων προχωρά ο δήμος Πύλης, ώστε κάθε όχημα να είναι λειτουργικό και να μπορεί να αξιοποιηθεί από τις δημοτικές υπηρεσίες με ασφάλεια.

Ήδη από χθες, οριστικοποιήθηκαν οι πληρωμές για διάφορες επισκευές που αφορούσαν σε αρκετά υψηλά ποσά. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι, και με βάση την αύξηση των αναγκών των χωριών λόγω της αύξησης των κατοίκων τους, ο δήμος θα μπορεί να προχωρά σε παρεμβάσεις, καθαρισμούς κοκ, χωρίς εμπόδιο τον εξοπλισμό του.

Τόσο απορριμματοφόρα όσο και την προμήθεια ανταλλακτικών για άλλα οχήματα του δήμου Πύλης, φαίνεται να έγινε μια προσπάθεια συνολικής κάλυψης και απκατάστασης των ζημιών και των φθορών.

Εξάλλου, το δύσβατο διαφόρων οικισμών και χωριών, καθιστά απαραίτητο να υπάρχει ένας εξοπλισμός έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνθήκες αυτές, και με ασφάλεια για τους εργαζόμενους του δήμου που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ξεκινά η καθαριότητα…

Και όσο βαίνουμε προς του θερινούς μήνες, δίνεται έμφαση στις τοπικές κοινότητες, τόσο σε ότι αφορά στη διαμόρφωση των δημόσιων χώρων και την επισκευή ζημιών, αλλά και την καθαριότητα που προφανώς λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας, θα εμφανίζει και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τις αρμόδιες δημοτικές επιχειρήσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης