Πέμπτη 30.11.2023 | Εορτάζουν: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδριάνα, Ανδρούλα, Ανδριανή, Αντριάννα

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο η Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ04.05.2018 | 6:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εργασίες συντήρησης σε τμήμα της οδού Καλαμπάκα-Διάβα-Κρύα Βρύση, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Τ.

Συγκεκριμένα, κατασκευάζεται ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας επί του προϋπάρχοντος ασφαλτικού σε τμήμα της προαναφερθείσας οδού, πλησίον της Διάβας, για τη βελτίωση της ασφάλειας της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Κωνσταντίνο Ράντο και παρακολουθώντας την εξέλιξη των εργασιών, τόνισε τη σημασία των έργων συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

«Εργαζόμαστε για την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων. Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του  Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Διάβας κ. Αθανάσιου Κύρου και του πρώην Προέδρου κ. Νικόλαου Μπαρμπάτη, διευκολύνουμε τους κατοίκους της περιοχής, τους επαγγελματίες αλλά και τους διερχόμενους στις μετακινήσεις τους. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κι εγώ προσωπικά, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια του οδικού δικτύου και προβαίνουμε σε συνεχείς εργασίες συντήρησης, ώστε να αποκαταστήσουμε τις φθορές που οφείλονται στον φόρτο χρήσης και στα ακραία καιρικά φαινόμενα», δήλωσε ο κ. Μιχαλάκης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης