Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήμος Πύλης

Συντονισμός των δράσεων των δημοτικών υπηρεσιών

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2018 | 10:28 πμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πύλης μεταξύ του Αντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Πύλης κ. Κωστάκη Αθανασίου, των Διευθυντών του Δήμου και των προϊσταμένων των μονάδων του.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Τζιορτζιώτης Γεώργιος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, ο προγραμματισμός και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα προς όφελος του δήμου και των πολιτών.

Σημαντικό ζήτημα που τέθηκε προς συζήτηση ήταν ο συντονισμός για την πρόσληψη και επανένταξη ανέργων μέσω του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ, ώστε να κατανεμηθούν δίκαια οι ευθύνες αλλά και να αξιοποιηθούν οι εργατικές δυνάμεις που θα ενταχθούν στις υπηρεσίες του δήμου Πύλης.

Επίσης, και προς αποφυγή προβλημάτων λειτουργικών, υπήρξε συνεννόηση για τις άδειες του θέρους, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλα κενά και προβλήματα με την εξυπηρέτηση των δημοτών καθώς και συντονισμός των υπηρεσιών μεταξύ τους, τόσο στο κομμάτι των τεχνικών έργων όσο και στο κομμάτι των οικονομικών.

Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα συμμετοχής των στελεχών του Δήμου στις εκδηλώσεις που οργανώνουν κάθε φορά οι επιμέρους υπηρεσίες. Όπως τόνισαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, «ήταν μια αναγκαία και παραγωγική συνάντηση ώστε να υπάρχει συντονισμός των δυνάμεων των υπηρεσιών για την ομαλή λειτουργία του δήμου αλλά και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης