Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σχέδιο Άγκυρας για γεωτρήσεις εντός του θέρους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13.05.2018 | 2:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εντός του προσεχούς θέρους προσδιορίζει την πρώτη γεώτρηση της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, υπουργός Ενέργειας και γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο κ. Αλμπαϊράκ δήλωσε, μάλιστα, ότι η χώρα του κάνει «μεγάλες προσπάθειες ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χαθεί το μομέντουμ». Ο κ. Αλμπαϊράκ δήλωσε, επίσης, ότι ο αγωγός TANAP, ο οποίος μεταφέρει πετρέλαιο από το Αζερμπαϊτζάν, θα λειτουργήσει στις 12 Ιουνίου.

Οι δηλώσεις του κ. Αλμπαϊράκ δεν συνιστούν κεραυνό εν αιθρία, καθώς η Αγκυρα έχει προμηθευτεί πλέον και πλωτό γεωτρύπανο, ωστόσο δεν θα πρέπει και να αποσυνδέονται από τις επικείμενες εκλογές της 24ης Ιουνίου. Παράλληλα, οι Τούρκοι συνεχίζουν τις αμφιλεγόμενες κινήσεις στο Αιγαίο. Τελευταία πρωτοβουλία τους ήταν η δέσμευση περιοχής στο Αιγαίο για άσκηση έρευνας και διάσωσης, στην οποία, με βάση τις τουρκικές ανακοινώσεις, θα συμμετάσχει και σκάφος της ακτοφυλακής του ψευδοκράτους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης