Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τακιανός: «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια δύσκολη κατάσταση»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.04.2018 | 5:31 μμ

Γράφει ο/η Γρήγορης Καραμπούλας

Ο τεχνικός των Τρικάλων Φώτης Τακιανός παραδέχτηκε ότι η ομάδα του θα παλέψει με την ίδια αξιοπρέπεια ως το τέλος, αλλά έκανε και τα παράπονα για τη διαιτησία.
Ο τεχνικός των Τρικάλων BC, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο σημείωσε:
«Όσον αφορά το δικό μας παιχνίδι θα ήθελα να σταθώ σε συγκεκριμένα πράγματα. Ξεκινώντας να πω ότι έχει τελειώσει ένα παιχνίδι στο οποίο έχουμε κάνει περισσότερες ασίστ από τον αντίπαλο και τον υποχρεώσαμε σε περισσότερα λάθη, έχουμε περισσότερα κλεψίματα, έχουμε περισσότερα εύστοχα σουτ από το τρίποντο. Υπάρχουν δύο θέματα στα οποία θέλω να μείνω και προσπαθώ με την εικόνα που έχω στα μάτια μου να την εξηγήσω: «Οι βολές μας είναι οι μισές από τον αντίπαλο, και το ποσοστό μας στα δίποντα είναι μικρότερο με περισσότερες προσπάθειες, αυτό σας το λέω με την λογική ότι θέλοντας κάποιος να περιγράψει ένα παιχνίδι συνδυάζοντας αυτό που βλέπει με την στατιστική καταλήγει στο ότι σαφώς υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση όσον αναφορά τις επαφές και γι αυτό τον λόγο οι βολές του αντιπάλου είναι περισσότερες και όσον αφορά τα δίποντα μας, τα οποία είναι περισσότερα με μικρότερο ποσοστό, σημαίνει ότι οι αντίστοιχες επαφές οι οποίες δόθηκαν στα δύο καλάθια δεν ήταν με την ίδια λογική.
Άρα αυτό είναι το πρώτο κομμάτι, το δεύτερο μεγάλο κομμάτι είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δέχτηκε 52 πόντους πράγμα το οποίο μέσα στη διαδικασία αυτή η ομάδα βρέθηκε εκτός συγκέντρωσης για μεγάλα διαστήματα. Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο μέσα στα αποδυτήρια να εξηγήσουμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι με διαστήματα μη συγκέντρωσης δεν θα είχαμε επιστροφή, άρα έπρεπε να ασχοληθούμε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι όπως και κάναμε, και φτάσαμε στο σημείο να κλείσουμε μια μεγάλη διαφορά, να φτάσουμε και να περάσουμε στο σκορ. Το επόμενο θέμα είναι ότι στο τέλος εκεί που κρίθηκε το σημερινό ματς όπως και τα περισσότερα είναι στο σημείο που σ για εμάς δεν λειτουργούν δυο πράγματα, η απόφαση που έχει να κάνει με το μυαλό και τα πόδια μας που έχει να κάνει με την κούραση.
Ξεκινώντας με την κούραση και τρία χαμένα λει από από κάτω, που είναι δύσκολο να χαθούν εάν πηγαίνουν τα πόδια, άρα υπάρχει κούραση και παίκτες που παίζουν 36 και πάνω λεπτά είναι δικαιολογημένοι, όπως και οι αποφάσεις που πήραμε μην μπορώντας τελικά να φτάσουμε να εκτελέσουμε. Δηλαδή λάθη που ο αντίπαλος μας πήρε την μπάλα από τα χέρια ίσως να έχει να κάνει με την απειρία και την λάθος απόφαση κάτω από την πίεση της κούρασης. Στον αντίποδα έχω στα μάτια μου ξεκάθαρη εικόνα ότι οι παίκτες του Πανιωνίου όντας πιο έμπειροι, πιο φρέσκοι, όσον αφορά ότι μπήκανε σε ροτέισιον για να ξεκουραστούν και σίγουρα παίκτες με ποιότητα, πήρανε αποφάσεις και εκτελέστηκαν με τρόπο που έγειρε την πλάστιγγα προς την μεριά του Πανιωνίου».

Για την συνέχεια ο Φώτης Τακιανός τόνισε: «Η ομάδα είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Εδώ και καιρό προσπαθούμε κάθε μέρα να δώσουμε κίνητρο το οποίο είναι δύσκολο και κουραστικό, παρόλα αυτά σεβόμενοι και την ομάδα και την δουλειά μας και τους εαυτούς μας είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια δύσκολη κατάσταση. Η επόμενη μέρα θα μας βρει στο γήπεδο με ένα παιχνίδι το Σάββατο και να προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε καλύτερα για να δώσουμε μια ακόμα μάχη. Εάν οι μάχες που θα δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν δεν αρκούν για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία, τότε νομίζω ότι θα μπει η ερώτηση ποια είναι η επόμενη μέρα, για την οποία τον κύριο λόγο έχει η διοίκηση, εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια κατάσταση όσον αφορά το αγωνιστικό. Η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι η προσπάθεια η οποία γίνεται από όλους είναι που αξίζει τον σεβασμό και την επιβράβευση».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης