Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τεχνική υποστήριξη από το Δήμο Τρικκαίων στο Δήμο Αντιπάρου

ΤΟΠΙΚΑ14.04.2018 | 1:46 πμ

Κατόπιν της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στην υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης και Συνεργασίας με το Δήμο Αντιπάρου

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρικκαίων είναι και η έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των αδερφών Δήμων Τρικκαίων  και Αντιπάρου.  Με αντικείμενο την εκπόνηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων   έξι συγκεκριμένων μελετών για λογαριασμό του Δήμου Αντιπάρου.

Απόφαση του Δ.Σ.

Κατόπιν της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στην υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης και Συνεργασίας με το Δήμο Αντιπάρου. Όπως αναφέρεται στο πρωτόκολλο αυτό, επισημαίνεται στην εισήγηση του θέματος, που θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του  Δ.Σ.,  ένα από τα πεδία για τα οποία με κοινή προσπάθεια θα επιδιωχθεί περαιτέρω ενίσχυση των αδελφικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο Δήμων αφορά στη συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών τους αλλά και των τοπικών δημόσιων υπηρεσιών των δύο πόλεων, καθώς και στην παροχή κινήτρων για επέκταση των δραστηριοτήτων των τοπικών επιχειρήσεων.

Μελέτες

Στο πλαίσιο αυτό το έτος 2017 οι δύο αδελφοί δήμοι Τρικκαίων και Αντιπάρου, προχώρησαν στη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με αντικείμενο την εκπόνηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων τεσσάρων μελετών για λογαριασμό του Δήμου Αντιπάρου, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη μελετητική ωριμότητα για τη δημοπράτηση των αντίστοιχων έργων από το Δήμο Αντιπάρου.

Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, ο Δήμος Τρικκαίων εκπόνησε και παρέδωσε στον αδερφό Δήμο Αντιπάρου τις συγκεκριμένες μελέτες, ο οποίος δημοπράτησε και σήμερα υλοποιεί τα αντίστοιχα έργα.

Ακολούθως, ο αδελφός Δήμος Αντιπάρου με την επιστολή του κάνει γνωστό,  ότι στο άμεσο μέλλον προγραμματίζει την υλοποίηση έξι συνολικά έργων, εκ των οποίων τα τέσσερα αφορούν σε τεχνικής φύσης έργα και τα υπόλοιπα δύο σε έργα εκτέλεσης προμηθειών, για τη δημοπράτηση των οποίων από το Δήμο Αντιπάρου απαιτείται η σχετική μελετητική ωριμότητα.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Αντιπάρου, σύμφωνα με την παραπάνω επιστολή, αιτείται την παροχή τεχνικής υποστήριξης από πλευράς του Δήμου Τρικκαίων μέσω της σύναψης νέας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των αδελφών Δήμων Τρικκαίων και Αντιπάρου, προκειμένου να εκπονηθούν από το Δήμο Τρικκαίων οι παρακάτω έξι μελέτες έργων – προμηθειών για λογαριασμό του Δήμου Αντιπάρου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης